STN EN 13670/NA: 2012 (73 2400), Zhotovovanie betónových konštrukcií. Národná príloha. - Marec, Miloš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 13670: 2010
Táto národná príloha nahrádza STN 73 1210 z júla 2006, STN 73 2401 zo 16. 8. 1986, STN 73 2402 z 11. 4. 1988 a STN 73 2480 zo septembra 1995 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miloš Marec. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy