STN EN ISO 898-5: 2013 (02 1005), Mechanické vlastnosti spojovacích súčiastok z uhlíkovej a legovanej ocele Časť 5 Nastavovacie skrutky a podobné spojovacie súčiastky so stanovenými pevnostnými triedami. Základný závit a závit s jemným stúpaním (ISO 898-5: 2012) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 898-5: 2012