STN EN ISO 898-5: 2013 (02 1005), Mechanické vlastnosti spojovacích súčiastok z uhlíkovej a legovanej ocele Časť 5 Nastavovacie skrutky a podobné spojovacie súčiastky so stanovenými pevnostnými triedami. Základný závit a závit s jemným stúpaním (ISO 898-5: 2012) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 898-5: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 898-5 z apríla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy