STN EN 30-1-4: 2013 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť. Bezpečnosť Časť 1-4 Spotrebiče s jedným alebo viac horákmi vybavenými automatikou horáka - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 30-1-4: 2012