STN EN 30-1-4: 2013 (06 1410), Varné spotrebiče na plynné palivá pre domácnosť. Bezpečnosť Časť 1-4 Spotrebiče s jedným alebo viac horákmi vybavenými automatikou horáka - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 30-1-4: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 30-1-4 z augusta 2012, ktorá zrušila STN EN 30-1-4 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy