STN EN 298: 2013 (06 1805), Automatické riadiace systémy horákov a spotrebičov na plynné alebo kvapalné palivá. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 298: 2012