STN EN 298: 2013 (06 1805), Automatické riadiace systémy horákov a spotrebičov na plynné alebo kvapalné palivá. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 298: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 298 z októbra 2012, ktorá od 1. 6. 2015 zrušila STN EN 298 z novembra 2004 a STN EN 230 z decembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy