STN EN 15502-1: 2013 (07 0253), Vykurovacie kotly na plynné palivá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15502-1: 2012