STN EN 15502-1: 2013 (07 0253), Vykurovacie kotly na plynné palivá Časť 1 Všeobecné požiadavky a skúšky - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15502-1: 2012
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo, TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 15502-1 + A1 z februára 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy