STN 33 2000-4-442: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-442 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana elektrických inštalácií nízkeho napätia pred dočasnými prepätiami v dôsledku zemných spojení v sieťach vysokého napätia a v dôsledku porúch v sieťach nízkeho napätia - Gašparovský, Dionýz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-442: 2012 v slovenskom jazyku