STN 33 2000-4-442: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 4-442 Zaistenie bezpečnosti. Ochrana elektrických inštalácií nízkeho napätia pred dočasnými prepätiami v dôsledku zemných spojení v sieťach vysokého napätia a v dôsledku porúch v sieťach nízkeho napätia - Gašparovský, Dionýz; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje HD 60364-4-442: 2012 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-4-442 zo septembra 2000 v celom rozsahu. STN 33 2000-4-442 zo septembra 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 7. 12. 2014
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy