STN EN 60669-2-6: 2013 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 2-6 Osobitné požiadavky. Požiarne spínače pre vonkajšie a vnútorné značky a svietidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60669-2-6: 2012