STN EN 60669-2-6: 2013 (35 4106), Spínače pre elektrické inštalácie v domácnostiach a podobné pevné elektrické inštalácie Časť 2-6 Osobitné požiadavky. Požiarne spínače pre vonkajšie a vnútorné značky a svietidlá - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60669-2-6: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 50425 zo septembra 2008 v celom rozsahu. STN EN 50425 zo septembra 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 22. 2. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy