STN EN 50580: 2013 (36 1570), Bezpečnosť elektrického ručného náradia. Osobitné požiadavky na striekacie pištole. - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50580: 2012