STN EN 15359: 2013 (65 7502), Tuhé alternatívne palivá. Špecifikácie a triedy. - Strigáč, Július; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15359: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15359 z mája 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Július Strigáč. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy