STN EN 572-3: 2013 (70 1610), Sklo v stavebníctve. Základné výrobky zo sodnovápenatokremičitého skla Časť 3 Leštené sklo s drôtenou vložkou - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a šahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 572-3: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 572-3 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a šahké obvodové plášte
Keywords: normy