STN EN 572-4: 2013 (70 1610), Sklo v stavebníctve. Základné výrobky zo sodnovápenatokremičitého skla Časť 4 Ťahané ploché sklo - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a šahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 572-4: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 572-4 z februára 2005
Spracovateľ: Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a šahké obvodové plášte
Keywords: normy