STN EN 572-6: 2013 (70 1610), Sklo v stavebníctve. Základné výrobky zo sodnovápenatokremičitého skla Časť 6 Vzorované sklo s drôtenou vložkou (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 572-6: 2012