STN EN 934-2 + A1: 2013 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 2 Prísady do betónu. Definicie, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie (Konsolidačný text) - Zajíčková, Irena; Zajíček, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-2: 2009 + A1: 2012