STN EN 934-3 + A1: 2013 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 3 Prísady do mált na murovanie. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie (Konsolidačný text) - Dovaľ, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-3: 2009 + A1: 2012