STN EN 934-3 + A1: 2013 (72 2324), Prísady do betónu, mált a zálievok Časť 3 Prísady do mált na murovanie. Definície, požiadavky, zhoda, označovanie a etiketovanie (Konsolidačný text) - Dovaľ, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 5 Betónové konštrukcie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 934-3: 2009 + A1: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 934-3 z decembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Dovaľ. Technická komisia: TK 5 Betónové konštrukcie
Keywords: normy