STN 73 0532: 2013, Akustika. Hodnotenie zvukovoizolačných vlastností budov a stavebných konštrukcií. Požiadavky. - Tomašovič, Peter; Zaťko, Peter; Meller, Miroslav; Schwartz, Jindŕich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 73 0532: 2010 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a statní zkušebnictví