STN 73 0532: 2013, Akustika. Hodnotenie zvukovoizolačných vlastností budov a stavebných konštrukcií. Požiadavky. - Tomašovič, Peter; Zaťko, Peter; Meller, Miroslav; Schwartz, Jindŕich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizačná komisia č. 8 Akustika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou ČSN 73 0532: 2010 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a statní zkušebnictví
Táto norma nahrádza STN 73 0532 zo septembra 2000
Spracovateľ: Peter Tomašovič, Peter Zaťko, Miroslav Meller, Jindřich Schwartz. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie, Technická normalizačná komisia: TNK 8 Akustika
Keywords: normy