STN EN 12697-7: 2013 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 7 Stanovenie objemovej hmotnosti asfaltovej zmesi pomocou lúčov gama - Gillinger, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-7: 2002