STN EN 12697-44: 2013 (73 6160), Asfaltové zmesi. Skúšobné metódy pre asfaltové zmesi spracúvané za horúca Časť 44 Šírenie trhliny na skúšobnom telese polkruhového prierezu namáhanom ohybom - Gillinger, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12697-44: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12697-44 z januára 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Gillinger. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Norma je nahradená normou STN EN 12697-44 z februára 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy