STN EN ISO 4920: 2013 (80 0827), Plošné textílie. Stanovenie odolnosti proti povrchovému zmáčaniu (kropiaca skúška) (ISO 4920: 2012). - Huljaková, Kamila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4920: 2012