STN EN 795: 2013 (83 2629), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Kotviace zariadenia. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 795: 2012