STN EN 795: 2013 (83 2629), Osobné ochranné prostriedky proti pádu z výšky. Kotviace zariadenia. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 795: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 795 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy