STN EN ISO 28803: 2013 (83 3548), Ergonómia fyzikálneho prostredia. Aplikácia medzinárodných noriem na ľudí s osobitnými požiadavkami (ISO 28803: 2012). - Mokráňová, Silvia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 28803: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 28803 zo septembra 2012 v celom rozsahu
Spracovateľ: Silvia Mokráňová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy