STN EN 13204 + A1: 2013 (92 0712), Dvojčinné hydraulické záchranárske nástroje pre hasičov a záchranné služby. Požiadavky na bezpečnosť a výkon (Konsolidovaný text). - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13204: 2004 + A1: 2012