STN EN 61009-1/A14: 2013 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosti a na podobné použitie (RCBO) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A14 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma A14 STN EN 61009-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 61009-1: 2004/A14: 2012