STN EN 61009-1/A14: 2013 (35 4183), Prúdové chrániče so vstavanou nadprúdovou ochranou pre domácnosti a na podobné použitie (RCBO) Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A14 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma A14 STN EN 61009-1: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 61009-1: 2004/A14: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Dátum účinnosti opravy normy: marec 2013
Keywords: normy