STN EN 60309-2/A2: 2013 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 2 Požiadavky na rozmerovú zameniteľnosť prístrojov s kolíkmi a dutinkami. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A2 STN EN 60309-2: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 60309-2: 1999/A2: 2012