STN EN 60309-4/A1: 2013 (35 4513), Vidlice, zásuvky a zásuvkové spojenia na priemyselné použitie Časť 4 Spínané pevné a pohyblivé zásuvky s blokovaním alebo bez blokovania. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 60309-4: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 60309-4: 2007/A1: 2012