STN EN 60838-2-2/A1: 2013 (36 0385), Rozličné objímky na svetelné zdroje Časť 2-2 Osobitné požiadavky. Konektory na moduly LED. Zmena A1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 60838-2-2: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60838-2-2: 2006/A1: 2012
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy