STN EN 60335-2-14/A11: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-14 Osobitné požiadavky na kuchynské stroje. Zmena A11 - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-14: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-14: 2006/A11: 2012