STN EN 60335-2-14/A11: 2013 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-14 Osobitné požiadavky na kuchynské stroje. Zmena A11 - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-14: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-14: 2006/A11: 2012
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Dátum účinnosti opravy normy: december 2013
Keywords: normy