STN EN ISO 7225/A1: 2013 (69 0015), Fľaše na plyny. Bezpečnostné označovanie (ISO 7225: 2005/Amd 1: 2012). Zmena A1. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN ISO 7225: 2007 je slovenskou verziou eeurópskej normy EN ISO 7225: 2007/A1: 2012