STN EN ISO 6974-1: 2013 (38 6111), Zemný plyn. Stanovenie zloženia a priradenej neistoty plynovou chromatografiou Časť 1 Všeobecné pokyny a výpočet zloženia (ISO 6974-1: 2012) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy STN EN ISO 6974-1: 2012 vrátane EN ISO 6974-1: 2012/AC: 2012