STN EN ISO 6974-1: 2013 (38 6111), Zemný plyn. Stanovenie zloženia a priradenej neistoty plynovou chromatografiou Časť 1 Všeobecné pokyny a výpočet zloženia (ISO 6974-1: 2012) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy STN EN ISO 6974-1: 2012 vrátane EN ISO 6974-1: 2012/AC: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6974-1 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov, TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy