STN EN ISO 6974-2: 2013 (38 6111), Zemný plyn. Stanovenie zloženia a priradenej neistoty plynovou chromatografiou Časť 2 Výpočty neistoty (ISO 6974-2: 2012) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6974-2: 2012