STN EN ISO 6974-2: 2013 (38 6111), Zemný plyn. Stanovenie zloženia a priradenej neistoty plynovou chromatografiou Časť 2 Výpočty neistoty (ISO 6974-2: 2012) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6974-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6974-2 z marca 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov, TK 51 Plynárenstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Keywords: normy