STN EN 859 + A2: 2013 (49 6126), Bezpečnosť drevárskych strojov. Zrovnávacie frézovačky s ručným posuvom (Konsolidovaný text). - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 859: 2007 + A2: 2012