STN EN 859 + A2: 2013 (49 6126), Bezpečnosť drevárskych strojov. Zrovnávacie frézovačky s ručným posuvom (Konsolidovaný text). - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 859: 2007 + A2: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 859 + A2 z decembra 2012, ktorá zrušila STN EN 859 + A1 z apríla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy