STN ISO 4649: 2013 (62 1466), Guma alebo termoplastové elastoméry. Stanovenie odolnosti proti oderu na otočnom bubnovom zariadení. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 4649: 2010