STN ISO 4649: 2013 (62 1466), Guma alebo termoplastové elastoméry. Stanovenie odolnosti proti oderu na otočnom bubnovom zariadení. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 35 Gumárenské suroviny a výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 4649: 2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 35 Gumárenské suroviny a výrobky
Norma je zrušená od 1. 1. 2018
Keywords: normy