STN EN 13336: 2013 (79 2530), Usne. Vlastnosti čalúnnických usní. Návod na výber usní na nábytok. - Krošlák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13336: 2012