STN EN 13336: 2013 (79 2530), Usne. Vlastnosti čalúnnických usní. Návod na výber usní na nábytok. - Krošlák, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13336: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13336 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Krošlák. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy