STN EN 14602: 2013 (79 5902), Obuv. Skúšobné metódy na hodnotenie ekologických kritérií. - Krošlák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14602: 2012