STN EN 14602: 2013 (79 5902), Obuv. Skúšobné metódy na hodnotenie ekologických kritérií. - Krošlák, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14602: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 14602 z mája 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Krošlák. Technická komisia: TK 24 Materiály a výrobky kožiarskeho priemyslu
Keywords: normy